Сайтът "Gullivertravel.bg" не работи.


В момента извършваме обновяване на системата.

Всички оферти в сайта са неактивни.
За нас
Начало »  За Нас »  За нас
"ГЪЛИВЕР ТРАВЕЛ" Е ЛИЦЕНЗИРАН ТУРОПЕРАТОР С УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ № РК-01-6731.

"ГЪЛИВЕР ТРАВЕЛ" има сключена застраховка "Туроператорска отговорност" с № 0008014/13061510000084, по чл.42 от Закона за туризма със Застрахователно дружество Лев Инс АД с адрес: град София, бул." Черни връх" 51 Д

"ГЪЛИВЕР ТРАВЕЛ" предоставя на своите клиенти застраховка "Помощ при пътуване" на компания ЗАД "Булстрад живот" АД с адрес: гр. София, ул. "Света София" № 6.

Eкипът на "Гъливер Tравел " се състои от професионалисти с дългогодишен опит в туризма. Основният принцип на "Гъливер Tравел" е доброто качество на всички компоненти на туристическото пътуване.
Екскурзиите в Европа, които откривате в този сайт, са организирани от нас. Маршрутите са пропътувани многократно, нямат нощни преходи, програмите са балансирани и туристите ни успяват да разгледат забележителностите и да се насладят на свободното си време.
Освен автобусните уикенди и екскурзии, "Гъливер Травел" организира и комбинирани екскурзии със самолет и автобус, към които отбелязваме нарастващ интерес през последните години.
За почивките ви предлагаме богат избор от хотели на различни цени. Всички екскурзии се придружават от професионален екскурзовод,владеещ няколко езика, ангажиран с точното изпълнение на туристическата програма, с настаняването на групата и с организирането на посещенията на музеи и галерии и с другите туристически мероприятия.

Автобусите, осъществяващи транспорта са с Лиценз на ЕС, отговарящи на всички изисквания за осъществяване на международни пътувания. Всички автобуси може да видите в рубриката Транспорт от сайта.

"Гъливер Травел" Ви предлага и "бутикови екскурзии", които можете да откриете в рубриката "Гурме Туризъм".

В офисите на "Гъливер Травел" работят квалифицирани агенти по продажбите на туристически услуги, които ще отговорят на въпросите ви, ще обсъдят с вас възможностите за екскурзии и почивки и ще ви консултират компетентно.

"Гъливер Tравел" организира пътувания по Ваша поръчка, тиимбилдинги, конгресни и фирмени мероприятия, сватбени пътешествия, индивидуални бизнес пътувания.